Brandveilig.be

Sprinklers

Een sprinklerinstallatie dient om een beginnende brand te detecteren, te signaleren en te beheersen. Het kan echter geen volledige brand blussen. De sproeikoppen sproeien water vanaf een bepaalde temperatuur. Klik hier voor een offerte op maat.

 

Voordelen sprinklers

Doordat de sprinklers bij een beginnende brand in werking treden, wordt de brand vaak goed onder controle gehouden. Bovendien werken ze lokaal en blijft de waterschade beperkt. Door het instellen van het juiste debiet en het berekenen van de correcte afstanden worden brandharen optimaal onder controle gehouden.

 

Soorten sprinklers

Er bestaan verschillende soorten sprinklers. Naar gelang de te beveiligen ruimtes wordt gekozen voor een bepaald type sprinklers. Welk type sprinklers in aanmerking komen voor uw bedrijf wordt steeds vakkundig geanalyseerd door een brandexpert.

 

Offertes voor brandbeveiliging ontvangen?

Kies voor een specialist in brandbeveiliging en wees zeker van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Specialisten in brandbeveiliging