Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Brandveilig.be Online infopunt over brandbeveiliging en de prijzen.
Vergelijk 175+ erkende experten online.
header image
Brandveilig.be

Schuimblussers

Een schuimblusser is een modern alternatief voor poederblussers. Ze worden ingezet voor klasse A-branden en klasse B-branden.

 

schuimblusser kopen Voordelen schuimblussers

Het grote voordeel van schuimblussers is de netheid en het gebruiksgemak. Het is niet zo vluchtig zoals poeder en zorgt voor veel minder nevenschade. Dit blusmiddel is ook efficiënt is bij blussen van rubberen banden en zelf bij het blussen van titaniumresten.

De gemiddelde werkingstijd van een schuimblusser is veel hoger dan van een poederblusser. Brandblussers met schuim zijn ideaal voor ongeoefende gebruikers en verminderen het gevoel van paniek bij de blussing. Het blusmiddel dringt door tot de kern van de brand en verhindert zo elke heropflakkering.

 

Schuimblussers worden vooral gebruikt in kantoren, scholen, bibliotheken, musea,archieven,hospitalen, rusthuizen,restaurants, de voedingsindustrie, etc.

 

Online schuimblusapparaat kopen

Op zoek naar een kwalitatieve schuimblusser met CE-keurmerk?
Bekijk hier het assortiment dat je rechtstreeks online kan kopen.

 

Offertes voor brandbeveiliging ontvangen?

Kies voor een specialist in brandbeveiliging en wees zeker van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Specialisten in brandbeveiliging